Betalen en Verzenden

VERZENDEN:

Hoeveel verzendings- en afhandelingskosten betaal ik?

 

Nederland           

 

Brievenbuspost PostNL

€ 2,95*

 

Pakketpost PostNL

€ 5.95**

 

Gratis verzending boven     

€ 100.00

 


*Kies je voor brievenbuspost dan zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL

**Wil je meer zekerheid, snellere levering én een track en trace code kies dan voor de optie Pakketpost in het bestelproces.


Ik wil maar 1 pompom of een kleine bestelling plaatsen, betaal ik dan ook €2,95 verzendkosten?

Ja. Het is technisch gezien niet mogelijk om in de webshop de verzendkosten voor 1 artikel aan te passen, welke door 1 persoon wordt besteld met de wens voor minder verzendkosten.


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Brievenbuspost 3 - 4 werkdagen

(PostNL bezorgt vanaf 2014 geen brievenbuspost meer op Maandag)

Pakketpost via PostNL 1 - 2 werkdagen

 

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?

Als je hebt gekozen voor brievenbuspost, is dat op eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade. Wij krijgen geen enkele medewerking of vergoeding van PostNL. Helaas is er voor brievenbuspost geen ander alternatief dan met PostNL te versturen.

Als je hebt gekozen voor pakketpost kun je mailen naar info@vanallesvintage.nl om je ordernummer door te geven. Je order is verzekerd tegen verlies en/of schade bij verzending door PostNL wij zullen je bestelling opnieuw versturen of vergoeden.

Wel vragen we je de beschadigde zending naar ons te retourneren.

Speciale wensen, spoed of andersinds
Wil je iets persé voor een bepaalde datum in huis hebben of heb je speciale wensen ten aanzien van het verzenden, neem dan even contact met mij op via mail.

BETALEN

Op welke manieren kan ik betalen in de Webshop?

Je kunt betalen via Ideal of overschrijving.

 

Worden er kosten gerekend voor het betalen via Ideal?

Nee, daar rekenen wij geen kosten voor.

 

Kan ik betalen via overschrijving?

Na ontvangst van de orderbevestiging (factuur) dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar bankrekeningnummer  NL55 RABO 0125549172 t.n.v.  J.M. Lindeman in Woerden. De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.

Je betaling wordt binnen 5 dagen verwacht. Indien vanallesvintage deze niet ontvangt wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 

Kan ik de producten ook afhalen?

Ja, dat kan na overleg.

vanallesvintage.nl • Het Jaagpad 28 • 3461HC Linschoten
Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en door vanallesvintage is bevestigd per e-mail.


Kan ik retourneren?

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van veertien dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een retourformulier + e-mail te sturen naar: info@vanallesvintage.nl Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

 

Het retourformulier kun je hier downloaden.
Retourformulier.pdf
Adobe Acrobat document 84.4 KB